Viktige opplysninger

Vi tar sikkerhet og personvern på alvor

Generelle betingelser

GENERELLE BETINGELSER FOR RESERVASJONER

BESTILLING

Gjesten vil motta en bekreftelse via SMS eller mail. Det er 18 års grense på bestilling av overnatting. Hotellet forbeholder seg retten til å kansellere bookingen ved ankomst om gyldig legitimasjon ikke kan framvises.

INNSJEKK – UTSJEKK

Innsjekk fra kl 15:00.

Utsjekk før kl 12.00 – senere utsjekk må avtales.

AVBESTILLING AV INDIVIDUELLE BESTILLINGER (INNTIL 5 ROM OG/ELLER 5 PERSONER)

Avbestilling av bekreftet hotellrom er gratis ved avbestilling via telefon eller mail senest 2 døgn før tid for innsjekk. Ved avbestilling mindre enn 2 døgn før ankomst vil bekreftet pris bli belastet 100%.

Ved ikke-fremmøte (No-show) – vil bekreftet rom og båtturer/arrangement bli belastet 100%.

Avbestilling av bekreftede skreddersydde pakker – må skje senest 2 uker før avtalt ankomst. Hvis bekreftet skreddersydd pakke avbestilles mindre enn 2 uker før avtalt ankomst – vil avtalt pris på pakken bli belastet med 80%.

AVBESTILLING AV GRUPPERESERVASJONER (5 ROM, ALTERNATIVT 5 PERSONER ELLER MER)

Alle bestillinger, endringer og avbestillinger skal skje skriftlig.

For å sikre kvaliteten på arrangementet, må bestillingen være skriftlig bekreftet fra vår side – før informasjonen kan sendes ut til øvrige deltagere.

Ved gruppebestilling skal navneliste, program, kontaktinformasjon av leder av gruppen, eventuelle allergier og spesielle behov sendes til hotellet senest 2 uker før arrangementet starter.

Ved bestilling – vil et a-konto-beløp på 50% av tilbudt totalbeløp bli fakturert ved bekreftelse av arrangementet.

AVBESTILLINGSBETINGELSER - BETALING

Mer enn 90 dager før arrangementets dato - Ingen vederlag

Mellom 90 og 60 dager før arrangementets dato - 50% av totalsum

Mellom 60 og 30 dager før arrangementets dato - 80 % av totalsum

Kortere enn 30 dager før arrangementets dato - 100% av totalsum

Avbestillingsbetingelsene gjelder også for reduksjon av antall romdøgn, deltagere og bestilte arrangementer.

Ved ikke-fremmøte (No-show) – vil bekreftede rom og båtturer/arrangementer belastes 100%.

BUY OUT

Ved booking av 80% av hotellet eller mer, forbeholder hotellet seg retten til at hele hotellet må kjøpes ut.

SKADE

Gjesten står selv økonomisk ansvarlig for eventuelle skader som påføres hotellrom, inventar eller annet utstyr.

Alle våre rom er røykfrie – vennligst benytt egne anviste røykeområder.

FOURCE MAJORE

Om hendelser som er utenfor vår kontroll slik som streik, brann, ekstremvær og annet som gjør at oppholdet eller aktiviteten ikke kan gjennomføres, forbeholder vi oss retten til å kansellere oppholdet eller aktiviteten uten videre ansvar for å betale kompensasjon.

FORSIKRING

Vi anbefaler alle våre gjester å tegne en avbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskap som blant annet dekker avbestilling grunnet sykdom. I tillegg anbefaler vi alle våre gjester å ha gyldig reiseforsikring.

PRISER OG BETALING

Vi tar forbehold om prisendringer som følge av økte kostnader på innkjøp, tjenester, valuta, økte skatter og avgifter eller andre forhold som er styrt av eksterne parter.

Vi etterstreber oss å være kontantfrie og vi oppfordrer våre gjester til å benytte elektroniske betalingsløsninger. Som forbruker og vår gjest vil dette være en trygg måte å reise på.

Vi oppfordrer til betaling med kredittkort, bankterminal er tilgjengelig – og vårt hotell aksepterer MasterCard, Visa og American Express. Det er kun norsk valuta – NOK som aksepteres ved kontant oppgjør. Sjekker eller reisesjekker aksepteres ikke.

En eventuell kreditt skal alltid være avtalt og akseptert i forkant. Betalingsbetingelser ved innvilget kreditt er netto pr 10 dager. Betalingsinformasjon er påført fakturaen.

FORHÅNDSBETALING

Vi forbeholder oss retten til å be om forhåndsbetaling.

DOMSTOL

All uenighet mellom partene i denne avtalen som ikke blir løst uten domstol – vil saken bli ført for en lokal norsk rett og dets avgjørelse vil bli endelig.

BÅTTURER OG ANDRE OPPLEVELSER

Vi tar forbehold om endring eller kansellering av turer på grunn av dårlig vær, uforutsette hendelser med utstyr eller mannskap. Kapteinen kan av sikkerhetsmessige årsaker velge en annen rute enn oppsatt. Endret rute på grunn av værforhold gir ikke grunnlag for refusjon av billett.

Alle turer med båt er på egen risiko. Gjesten har ansvaret for å vurdere sin egen fysiske og psykiske form sett opp mot turens innhold. RIB turer foregår med stor fart og bølger – og er forbundet med en ekstra risiko. Vi anbefaler ikke RIB turer for gravide og folk med kjente sykdommer som kan forverres ved kjøring under nevnte forhold. Alle deltagere på RIB turer må i forkant av turen signere på at deltagelsen er på eget ansvar og risiko.

Gjesten skal alltid rette seg etter de anvisninger som blir gitt av Kaptein – Kaptein har alltid det overordnede ansvaret og den øverste myndigheten på båten han/hun fører. Kaptein har også myndighet til å nekte personer deltagelse på våre aktiviteter om det vurderes som en risiko for sikkerheten – dette knyttet til helse, fysisk form, påvirkning av alkohol eller andre rusmidler eller om de opptrer på en slik måte at det er til sjenanse for andre deltakere.

Medbrakt utstyr på båtturene – som kamera, mobiltelefoner, vesker, smykker, briller o.l tas med på egen risiko.

Kunder som skal delta på felles RIB turer må møte opp minimum 15 minutter før oppsatt avgangstid for påkledning av flytedress og annet utstyr. Vi anbefaler i tillegg praktiske sko som tåler vann og varmt tøy, lue og hansker hvis været og temperaturen tilsier det. Vi anbefaler vanntett beskyttelse av mobiltelefoner og eventuelt kamerautstyr.

Ved for sent oppmøte risikerer kunden ikke å få være med på turen – eller at turen blir tilsvarende kortere. Turen må uansett betales i sin helhet og vil ikke bli refundert.

PERSONVERN POLICY

Vi tar forbehold om eventuelle endringer og betingelser for et enkelt arrangement eller en gitt tidsperiode – hotellet eller leverandør av arrangementet vil gi informasjon om dette.

Informasjonskapsler

Under kan du lese mer om hvilken informasjon vi bruker og samler inn når du besøker nettsiden vår. Dette er informasjon du har krav på viss det samles inn opplysninger frå nettsiden vår om deg.

Standard cookies frå Craft

Publiseringsverktøyet ( Craft ) som blir brukt på denne nettsiden har noen standard informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene samler ikke inn noe personlig eller sensitiv informasjon om deg. De samler ikke inn IP-adresser og sender heller ikke informasjon til tredjepart.

Disse standard informasjonskapslene er bare til for å kommunisere med etc. brukerautentisering, skjemavalidering/trygghet og grunnleggende webapplikasjonsoperasjoner.

Viss du har spørsmål/ønsker å vite mer om vår behandling av personopplysninger, ikke nøl med å ta kontakt (kontaktinformasjon finner du på nettsiden vår).

For mer informasjon om dine rettigheter, sjå Datatilsynet sine nettsider.

Ta hånd om informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du forandrer på nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til tryggere bruk av internett.